Állapotfelmérés
Kérje ingyenes állapot- felmérésünket online jelenlétére vonatkozóan!

Webanalitikai tanácsadás

Hotelek, panziók, kereskedelmi szálláshely szolgáltatók részére

Aki eredményes marketinget szeretne felépíteni, mindent mér! Mérjük azt, hogy hányan látogatták meg honlapunkat, hányan iratkoztak fel hírlevelünkre, hány levelet küldtünk ki, hányan látogattak meg minket miután elolvasták hírlevelünket, közülük hányan kértek ajánlatot. Ha tudjuk azt is, hogy a marketing folyamatunk egy-egy lépése között hány % morzsolódik le, akkor pontosan tudni fogjuk azt is, hogy hol érdemes javítanunk. Az online lehetőségeket profin használó cégek régen rájöttek, hogy a webanalitikába fektetett idő, energia és pénz legtöbbször még a jó megtérülési aránnyal rendelkező más marketing lehetőségekhez képest is sokszorosan térül meg.

Az online marketing hatalmas előnye a hagyományos marketinggel szemben a mérhetőség. Ezért, ha a 3. évezred igényeinek megfelelően az Internetet is szolgálatunkba állítjuk, használjuk ki!

Mire ad választ a webanalitika?

  • Mit csinálnak a látogatóink a honlapunkon?
  • Hol szöknek meg a látogatók?
  • Milyen gyakran látogatnak meg minket visszatérő látogatóink?
  • Vajon melyik kulcsszóra kapjuk a legtöbb látogatót a keresőkből?
  • Vajon melyik linkpartnerünk hozza a legtöbb megrendelő látogatót?
  • Az online kampányainkra költött összeg vajon megtérült-e és egyáltalán mekkora forgalmat generált?

A tanácsadás során felmérjük honlapja funkcióit, üzleti igényeit. Kialakítjuk a Google Analytics fióktól elvárt adatok sémáját, amivel Ön folyamatosan nyomon tudja követni üzleti céljait és azonnali intézkedéseket hozhat.

Milyen kézzel fogható eredményeket hozhat a webanalitika?

  • Növekvő értékesítés. Analitika segítségével megértheti, hogy melyek a legjobban működő ajánlatok, és melyek a leggyengébbek? Az oldal melyik részén van a legjobb helye az akciós ajánlatoknak? A megfelelő válaszok birtokában könnyen növelhető az értékesítési arány illetve az egyéb marketing eszközök is tovább optimalizálhatók.
  • Elégedettebb vásárlók. Az analitika segít abban, hogy feltárjon rejtett problémákat és kritikus pontokat a honlapon, amellyel nagymértékben növelhető az érdeklődők és a vásárlók elégedettsége.
  • Jobb döntések. Ha megfelelően alkalmazza a webanalitika által biztosított információkat, akkor könnyebben meg fogja érteni a vendégek gondolkodását, a foglalási szokások mögött meghúzódó folyamatokat, és így a vállalkozását jobbá, nyereségesebbé teheti.
  • Nagyobb hatékonyság. Ha pontosan látni fogja, hogy mely online kampányok (hirdetések, email kampányok, bannerek, stb.) hozzák a legtöbb profitot és melyek működnek gyengébben, akkor a marketingre szánt forrásokat optimálisan tudja majd felhasználni.

Kérje ajánlatunkat az e-mail címen!